Hogyan működik a Matrix Park rendszer?

Parkoló társaságoknál az egyik legnagyobb probléma a fizetőparkolóban található autók hatékony és gyors ellenőrzése, úgy, hogy az adatbázis elérés gyors és biztonságos legyen, ugyanakkor mindig pontosan kontrollálható legyen a parkoló őr munkája is.

Ez a probléma már szerencsére a múlté, mert a Matrix-Pocket rendszám-azonosító szoftver kimondottan a parkoló társaságok számára, okostelefonra kifejlesztett változata éppen erre kínál hatékony megoldást.

Az Andoidos okostelefon kamerája által látott rendszámokat a szoftver automatikusan leellenőrzi a saját belső, vagy egy távoli szerver adatbázisában, és a beállításuktól függően azonnal riasztanak, ha bármi rendellenességet találnak.

A fehér lista alapján a parkolási díjat fizetett autók esetében nem riaszt a berendezés, ha egy parkolási díjat fizetett autó rendszámát megtalálja a listában, viszont abban az esetben igen, ha az adott rendszám nincsen benne a listában, vagyis a parkolási díj nincsen megfizetve.

Matrix Park - Nyomtató

Parkoló őrök munkájának hatékony kontrollálása

Az Androidos okostelefonon futó szoftver alkalmas arra, hogy a parkoló őr munkáját dokumentálja azáltal, hogy minden lekérdezést a központ szerveren elment. Valamennyi adat eltárolásra kerülhet a központi szerveren, így egyszerűen és könnyedén visszanézhető a parkoló őr által megtett út, a lekérdezett rendszámok mennyisége és pozíciója.

Pontosan látható, hogy a parkoló őr mikor merre volt, mennyi rendszámot ellenőrzött, valamint az is nyomon követhető, hogy mikor (óra:perc), és hol (GPS koordináta – akár utca-házszám szinten) ellenőrizte a rendszámot.

Ezzel az új funkcióval egyedülálló módon lehet kontrolálni a parkoló ellenőrök munkáját!

Egyszerű és gyors „Fizetési Felszólítás” nyomtatás

A rendszer egy új fejlesztésnek köszönhetően egyedülálló megoldást biztosít. Az Androidos telefon által „látott” képet egy speciális hő papírral működő printeren keresztül kinyomtatja az autó fényképével, rendszámmal, a parkolás címével, a pótdíj összegével, és az előre beprogramozható szöveggel.  (opcionálisan választható)

 

Tovább a megrendeléshez…

 

Amennyiben további kérdése van, töltse ki az alábbi űrlapot!

További információra van szüksége? Kattintson ide!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
Web:
Válassza ki melyik termékkel kapcsolatban érdeklődik:
  Matrix-Pocket
Matrix-Police
Matrix-Park
Matrix-Gate
Kérdés, üzenet: