Ladányi Gyula

A Saturnus Informatikai Kft. elődje a Comproject Számítástechnikai Kft már 1981-től foglalkozott hardver- és szoftverfejlesztéssel, tervezéssel és gyártással.

Sikeres munkáink eredménye többek között a magyarországi Paksi Atomerőmű reaktoraiban lezajló folyamatokat felügyelő rendszer kiépítése volt.

Később, 1991-ben alakult meg a Saturnus Informatikai Kft, ami már több, mint két évtizedes múltra tekint vissza a videokamerás rendszám-azonosítók fejlesztésben, valamint a rendvédelmi szervekkel és a polgárőrséggel való együttműködés terén.

A kapcsolat 1993-ban kezdődött a körözött gépjárművek felderítésére szolgáló automatikus rendszám azonosító berendezések fejlesztésével – mellyel világon a legelsők (!) voltunk, és amelyekkel ma is a világ élvonalához tartozunk.

A rendszám-azonosító megoldásaink
számos területet lefednek:

A Matrix Gate rendszer speciálisan átkelőhelyek, őrzött kapuk, autópályák és stratégiailag fontos csomópontok ellenőrzésére lett kifejlesztve.

Egyik legnagyobb projektünket egy az egész országhatárra telepített rendszer jelentette, mely az országba belépő és kilépő gépjárműveket dokumentálta, illetve ellenőrizte.

A járőrautókba telepített Matrix-Police néven ismertté vált automatikus rendszám-azonosító berendezéseink a hatékonyságuknál fogva rendkívül népszerűek a rendőrség és a polgárőrség körében egyaránt.

Eszközeinkkel az idők során már sok ezer lopott gépjárművet sikerült megtalálni és jogos tulajdonosuknak visszaadni.

Sok előnyös tulajdonságuk mellett ezek az eszközök egyebek mellett biztosítják azt is, hogy csak azokat a járműveket kelljen ellenőrzés céljából kiinteni a forgalomból, melyekkel a nyilvántartás szerint valami nincsen rendben. Ezáltal csökken a jogkövető polgárok felesleges zaklatása és vele a felesleges ellenőrzésekkel okozott közlekedési fennakadások száma is.

A Matrix Police sikerén felbuzdulva fogtunk hozzá a maroknyi méretű Matrix-Pocket kézi rendszám lekérdező eszköz fejlesztéséhez, mely futtatható Windows Mobile, illetve Android-os környezetben is.

A Matrix Pocket elsősorban a járőröknek készült – csupán egy okostelefon szükséges -, hogy gyorsan, egyszerűen és könnyedén ellenőrizhessék a gépjárművek rendszámait, de nagy sikerrel használják a polgárőrök, illetve újabban – egy speciális fejlesztésnek köszönhetően (Matrix PARK) – már a parkoló társaságok is.

Örömmel tölt el bennünket a nemzetközi érdeklődés az általunk fejlesztett megoldások iránt.

Amennyiben további kérdése van, kérem, töltse ki az alábbi űrlapot!

Szívélyes üdvözlettel,

Ladányi Gyula

Ladányi Gyula – igazgató

További információra van szüksége? Kattintson ide!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
Web:
Válassza ki melyik termékkel kapcsolatban érdeklődik:
  Matrix-Pocket
Matrix-Police
Matrix-Park
Matrix-Gate
Kérdés, üzenet: